En reiseblogg

Om oss

buzmc

Mange er glade i å reise, og vi blir stadig flere. Men vi i familien Bredoksen tror likevel vi ligger litt over snittet. Vi elsker å bevege oss ut i verden og se alle slags nye steder.

Det er mange måter å reise på. Vi er ikke typene som har fast feriehus langs en middelhavskyst. Vi liker å oppleve nye steder.

Det koster jo litt å komme seg til nye steder hver gang, særlig etter hvert som flere av de nærmeste stedene er pløyd mark. Derfor har vi lagt oss til vaner med å prioritere flybilletter fremfor hotell. Vi bor gjerne enkelt, så lenge det er billig. Når vi er ute på tur, er det uansett ikke på hotellet vi skal tilbringe tiden.

Men det betyr ikke at vi ikke er prisbevisste på flybilletter også. I løpet av årene har vi knekt en del koder for å finne både billige flybilletter og billige overnattingssteder som er gode nok. Noen av disse tipsene har vi planer om å dele på denne bloggen.

Og selv om veien kan være målet for noen, er det jo mest verdi i å få noe godt ut av selve oppholdet. Derfor kommer vi også med tips til hva man bør få med seg rundt omkring.

Flest mulig opplevelser for minst mulig penger.

2 kommentarer

  1. Christine

    Hei 🙂

    Hvor lang tid tok det å skaffe visum til Russland? Har lyst til å reise i slutten av Juli 🙂

    Mvh Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© 2023 Bredoksen

Tema av Anders NorénOpp ↑