soramkart

Når nettene blir lange, og kulda setter inn, da legger vi Sør-Amerika for våre føtter. I tre og en halv uke.

Førjulstid betyr ofte ferietid i familien Bredoksen. Og i år skal vi virkelig slå på stortromma. Fra bryllupet i fjor har vi masse reisegavekort. Fra årets sommer og høstens jobb, har vi masse ferie- og avspaseringsdager. Dermed blir det langtur i år.

Målet er Sør-Amerika. Det startet med en plan om å se Argentina og Brasil, og da i form av Rio de Janeiro, Buenos Aires og Iguazu Falls. Men planer har det med å utvikle seg. Ideen om å koble på Machu Picchu var fristende. Men før vi fikk spikret en rute, kom vi over et bilde av Salar de Uyuni. Dermed ble drømmen tatt et steg videre. Og da det viste seg at det var mulig å kombinere alt dette med noen ganske kreative flyruter på kryss og tvers av kontinentet, var det bare å bestille.

Så da er ruta klar: Rio de Janeiro – Iguazu Falls – La Paz – Uyuni – Machu Picchu – Santiago – Buenos Aires.

I tillegg blir det kanskje en svipptur over til Paraguay fra Iguazu og til Uruguay fra Buenos Aires. Alt er heldigvis ikke spikret.

Vi satser på å komme med noen oppdateringer her underveis. Alternativt er Instagram-feeden i høyremargen et fint sted å følge med.